کد مطلب: 78973
مردم چهارمحال و بختياري خواهان عدالتمحوري در کشور هستند/ ضرورت پيگيري مطالبات مردم استان قبل از استيضاح وزير نيرو
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 818
به گزارش سلام لردگان، مجيد جليل در تجمع اعتراضآميز مردم استان براي دفاع از حقوق خود در حوزه آب اظهار کرد: از حضور هوشمندانه و مطابق با قانون مردم استان در اين تجمع تقدير و تشکر ميکنم.
وي با بيان اينکه عدالتطلبي در ذات اسلام است، افزود: عدالتخواهي و ظلمستيزي و زيربار حرف زور نرفتن در شرع مقدس به نحو جدي مورد تاکيد قرار گرفته است و ما بر اساس اين آموزه اسلامي در راستاي احقاق حقوق خود تلاش ميکنيم.
جليل تصريح کرد: ما اعتقاد داريم که در رابطه با انتقال آب بين حوضهاي، استان ما مورد ظلم و بيعدالتي قرار گرفته و همين امر اقتضا ميکند تا ساکت ننشسته و صداي خود را به گوش مسئولان کشور برسانيم و خواهان گسترش عدالت باشيم.
نماينده مردم لردگان در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: انتظار ما اين است که تا قبل از استيضاح وزير نيرو مسئولان به مطالبات به حق و حقوق قانوني مردم استان رسيدگي کنند.
انتهاي پيا